profileimage

Przyjęcie okolicznościowe 3

Propozycja 3

I DANIE – zupa grzybowa z makaronem
II DANIE – zawijas schabowy z boczkiem i ogórkiem kiszonym w sosie myśliwskim
kluski śląskie, buraczki zasmażane
DESER – lodowy z bitą śmietaną i polewą owocową

III DANIE – barszczyk czerwony z pasztecikiem

zimne zakąski:
- galantyna z kurczaka z brzoskwinią
- karczek pieczony w ziołach
- tymbaliki drobiowe z kurczaka z zielonym groszkiem
- śledź w oliwie z cebulką
- roladka z łososia z serkiem almette
- jajko faszerowane z pieczarkami na sosie tatarskim
- sałatka z kurczaka wędzonego
- półmisek warzyw świeżych i marnowanych
- pieczywo masło

napoje zimne – gazowane, soki owocowe bez limitu
napoje gorące – kawa herbata bez limitu

ciasta – pięć rodzajów ciast
owoce – banany kiwi mandarynki winogrono plus owoce sezonowe

 Więcej informacji pod numerem te. 535 020 675