profileimage

MENU WESELNE 3

Propozycja Menu WESELNE 3

pdf_znaczekpobierz w formacie .pdf

 

 

Posiłki ciepłe

1) zupa rakowa
2) polędwiczka z jelenia podana na sosie ze smardzów , ziemniaczki opiekane ,
sałatka z buraczków z miodem i jabłkiem
3)barszczyk czerwony z kołdunami litewskimi i jajkiem przepiórczym
4)prosiak pieczony serwowany na sali, kluski śląskie , kapusta zasmażana z grzybami
5) żurek królewski z białą kiełbasą w chlebku

Deser

gruszka w czerwonym winie z sosem balsamicznym i liściem mięty

Zimne zakąski w formie bufetu szwedzkiego

1)kaczka po tyrolsku faszerowana morelami i orzeszkami pistacjowymi
2)bażant pieczony
3)szynka podkomorzego z puszystym chrzanem
4)pieczona cielęcina w czerwonym winie z bukietem aromatycznych cebulek
5)teryna z owocami morza i brokułami
6)łosoś ze szparagami marynowany w trawie cytrynowej z dodatkiem białego wina
7)węgorz wędzony z cytryną
8)pasztet staropolski z dzika z sosem cumberland
9)bałtyckie matyjasy w sosie tatarskim z mandarunką
10)sałatka penne z oliwkami salami i sosem vinigrette
11)sałatka z kurczaka wędzonego ,mango,brokułów i sosem jogurtowym

Dodatki
masło pieczywo, pomidor, ogórek grzybki marnowane

Owoce
banany , mandarynki , winogrono ,kiwi ,plus owoce sezonowe

Ciasta
5 rodzajów

Napoje gorące
kawa herbata w ilości nielimitowanej

Napoje zimne
soki owocowe napoje gazowane w ilości nielimitowane

Dodatkowe informacje pod nr tel. 535 020 622