profileimage

MENU NA UROCZYSTOŚĆ CHRZCIN, BANKIET

 

 

 

 

Propozycja 1

przystawka- pasztet z gęsi z sosem żurawinowym
zupa- rosół z makaronem
II danie-kotlet corrdon blue, ziemniaki opiekane, bukiet surówek

grill- szaszłyk , kiełbasa, karczek
ogórek małosolny, papryka konserwowa
chrzan, musztarda, ketchup, pieczywo

zimne zakąski:
-galantyna z kurczaka z brzoskwinią
-karczek pieczony w ziołach
-roladka kasztelańska
-pstrąg nadziewany paluszkami krabowymi
-galaretka z indyka
-sałatka z tuńczykiem
-śledź w sosie tatarskim z mandarynką
- warzywa świeże i marynowane
-masło
-pieczywo

ciasta, owoce
napoje zimne-soki owocowe, woda mineralna, napoje gazowane
napoje gorące- kawa, herbata

Propozycja 2

przystawka- łosoś wędzony na sałatce ziemniaczanej
zupa- krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
II danie – eskalopki z polędwicy wieprzowej w sosie wiśniowym, kluski półfrancuskie, marchewka paryska

grill- szaszłyk, kiełbasa, karczek
ogórek małosolny , papryka konserwowa
chrzan , musztarda , ketchup, pieczywo

zimne zakąski:
-kaczka pieczona po tyrolsku podawana w całości
-indyk w maladze
-rolada cielęca z boczkiem
-karczek pieczony na dziko
-sandacz w polewie paprykowej
-tatar wołowy z cebulka
-ozorek wołowy w galarecie
-śledź w sosie tatarskim z mandarynką
-sałatka z indyka, mango, brokułów z dresingiem jogurtowo-miodowym
-sałatka z penne, salami, oliwką, aromatycznym sosem vinigret
-warzywa świeże i marynowane
-masło
-pieczywo

ciasta, owoce
napoje zimne- soki owocowe, woda mineralna, napoje gazowane
napoje gorące- kawa, herbata

Propozycja 3

przystawka- rulon wieprzowy ze szparagiem i musem z awokado
zupa- dwukolorowy krem brokułowo-kalafiorowy podawany z prażonymi płatkami migdałów
I danie-warkocz z polędwicy wieprzowej z sosem gorgonzola z kaparami i z suszonymi pomidorami, pure ziemniaczano-szpinakowe, surówka z buraczka czerwonego z jabłkiem

grill- szaszłyk , kiełbasa, karczek
ogórek małosolny, papryka konserwowa
chrzan , musztarda, ketchup, pieczywo

zimne zakąski:
-kaczka pieczona po tyrolsku podawana w całości
-indyk w maladze
-rolada cielęca z boczkiem
-karczek pieczony na dziko
-sandacz w polewie paprykowej
-tatar wołowy z cebulka
-ozorek wołowy w galarecie
-śledź w sosie tatarskim z mandarynką
-sałatka z indyka, mango, brokułów z dresingiem jogurtowo-miodowym
-sałatka z penne, salami, oliwką, aromatycznym sosem vinigret
-warzywa świeże i marynowane
-masło
-pieczywo

ciasto, owoce
napoje zimne- soki owocowe, woda mineralna, napoje gazowane
napoje gorące- kawa, herbata

Alkohol oraz tort pozostaje w Państwa zakresie.

Są to nasze propozycje menu na Państwa uroczystość , jednak pozostajemy otwarci na Państwa sugestie.

Więcej informacji pod numerem tel. 535 020 675